ponuda

NMB JESEN web 113 of 124

 

Vrtni paviljon

"Pod starom kruškom" s pečenjarom, krušnom peći i cijelom pričom o Malenom brijegu dokumentiranom slikama, diplomama, medaljama. Ima 30-ak sjedećih mjesta. Stara cigla, drvena građa i masivni stolovi daju pravi rustikalni ugođaj.

 

View the embedded image gallery online at:
http://namalenombrijegu.hr/ponuda#sigProId296c7e6337

 

Restoran

"Terasa Bilo" s prekrasnim pogledom na bilogorske doline i brežuljke ima 50-ak sjedećih mjesta. Interijer krase grafike međunarodno poznatog slikara Ede Murtića, rođenog nedaleko u Velikoj Pisanici. Vatra u otvorenom kaminu na drva mami svojom toplinom zimi.

 

View the embedded image gallery online at:
http://namalenombrijegu.hr/ponuda#sigProIdab6bbedf9d

 

 

Smještaj

u ruralnoj kući za odmor "Bakina vikendica" s ostakljenim dnevnim boravkom, balkonom s pogledom na livade i šumu, kaminom na drva i spavaćom sobom u potkrovlju, udobno će ugostiti mladu obitelj ili zaljubljeni par. SOBA "Maca"u prizemlju ima terasu za ljenčarenje u ljetnim danima, u hladu orahove krošnje. Dupli krevet za miran san.

 

View the embedded image gallery online at:
http://namalenombrijegu.hr/ponuda#sigProId85b7f83360

 

 

Školski izleti

"Potraga za skrivenim blagom bilogorskih divova- veda" je edukativno - zabavni izlet s mitološkim pričama Bilogore. Program "Četiri godišnja doba" sa dvije radionice najbolje će vas upoznati sa seoskim gospodarstvom. "Perina družba" uključuje posjet centru Mate Lovraka, dječjem piscu iz Velikog Grđevca.

 

View the embedded image gallery online at:
http://namalenombrijegu.hr/ponuda#sigProId3b5090bae8

cjenik

Ponudu i cijene možete pogledati klikom na linkove: 

 

alias jahanje i smjestaj 03alias jelo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2017. Na malenom brijegu. Sva prava pridržana.

Please publish modules in offcanvas position.