ponuda

NMB JESEN web 113 of 124

 

Vrtni paviljon

"Pod starom kruškom", paviljon s pečenjarom i krušnom peći, priča priču o Malenom brijegu dokumentiranu slikama, diplomama, medaljama. Rustikalnog interijera od stare cigle, drvene građe te masivnih stolova, s 30-ak sjedećih mjesta daje topli, tradicionalni i domaći ugođaj.

 

View the embedded image gallery online at:
http://namalenombrijegu.hr/ponuda#sigProId296c7e6337

 

Restoran

"Terasa Bilo" s prekrasnim pogledom na bilogorske doline i brežuljke ima 50-ak sjedećih mjesta. Interijer krase grafike međunarodno priznatog slikara Ede Murtića, rođenog nedaleko u Velikoj Pisanici. Vatra u otvorenom kaminu na drva mami svojom toplinom zimi.

 

View the embedded image gallery online at:
http://namalenombrijegu.hr/ponuda#sigProIdab6bbedf9d

 

 

Smještaj

Ruralna kuća za odmor "Bakina vikendica" s ostakljenim dnevnim boravkom, balkonom s pogledom na livade i šumu, kaminom na drva te spavaćom sobom u potkrovlju, udobno će ugostiti mladu obitelj ili zaljubljeni par. Soba "Maca", u prizemlju, ima terasu za ljenčarenje u ljetnim danima u hladu orahove krošnje te dupli krevet za miran san.

 

View the embedded image gallery online at:
http://namalenombrijegu.hr/ponuda#sigProId85b7f83360

 

 

Školski izleti

"Potraga za skrivenim blagom bilogorskih divova - Veda" je edukativno-zabavni izlet s mitološkim pričama Bilogore. Program "Četiri godišnja doba" s dvije radionice najbolje će vas upoznati sa seoskim gospodarstvom. "Perina družba" uključuje posjet centru Mate Lovraka, dječjem piscu iz Velikog Grđevca.

 

View the embedded image gallery online at:
http://namalenombrijegu.hr/ponuda#sigProId3b5090bae8

© 2017. Na malenom brijegu. Sva prava pridržana.